Middenstand houdt vier opendeurdagen

Foto: Kurt Willaerts

Middenstand houdt vier opendeurdagen

Print
Puurs - Vanavond geven de Puurse handelaars het startschot voor de lenteopendeurdagen die vier dagen duren. De maandelijkse after work shopping wordt weer opgestart.

De after shopping werd vorig najaar in het leven geroepen en start nu het beter weer wordt weer op. Je kunt vanavond tot 20u terecht in de deelnemende winkels. Wie dat niet meer georganiseerd krijgt, heeft nog keuze genoeg want 

de lenteopendeurdagen duren vier dagen. De apotheose vindt zondagnamiddag 8 maart plaats met een liveoptreden op het Dorpshart. De driekoppige formatie '56 Slapback voert de winkelwandelaars terug naar de fifties met rockabilly. Naast het podium op het Dorpshart zullen enkele Puurse handelaars dranken en hapjes serveren. Voor de kinderen worden er twee springkastelen op het Dorpshart gezet.  Zondagnamiddag zijn de winkels in Puurs centrum ook open van 13u tot 18u. 

Zestien winkels houden speciale acties. Bij de meeste handelaars krijg je al fikse kortingen, bij andere krijg je gratis t-shirts, een sjaal of accessoires. Bij Factum, een nieuw reclameadviesbureau op het Dorpshart, signeert de Puurse auteur Louis Callaerts zijn dialectwoordenboek Puur Puus. Daar wordt ook een tentoonstelling georganiseerd rond de cartoons uit dat boek.

Ondertussen blijft de faceboekgroep Handelaars Puurs Centrum groeien, een initiatief van onder meer Kurt Willaerts. Daar vind je alle actuele informatie over de Puurse middenstand en blijf je op de hoogte van acties en dergelijke.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio