Nog zes weken omrijden naar N16

Print
Puurs - Volgende week dinsdag komt er een infovergadering voor de volgende fase van de herinrichting van Kalfort. De aannemer werkt deze maand nog verder tot aan de N16.

De komende weken wordt de fundering geplaatst en de onderlaag van de asfalt vanaf de overweg van de Kleine Amer tot aan de N16. Er wordt ook gestart met de aanleg van de parking Kloosterbunder (20 of 23 februari) en Infrabel gaat de aanpassingswerken aan de twee overwegen uitvoeren. Van 19 februari tot 4 maart werken zij aan de overweg in de Kleine Amer, aAansluitend (van 4 tot en met 16 maart) aan de overweg in de Van Kerckhovenstraat. Van zodra de werken aan de overwegen afgerond zijn, start de aannemer met de afwerking van de verkeersdrempel ter hoogte van de brandweerkazerne. Na de werken blijt de rijweg nog even afgesloten zodat de materialen voldoende tijd hebben om uit te harden. Ook het fietspad, de goten en de borduren vanaf de brandweerkazerne tot aan de N16 en op de nieuwe straat naar de toekomstige school staan op de planning.

Eind maart kan dan de toplaag asfalt volgen. Wie vanuit Kalfort naar de N16 moet, moet dus nog via de ovonde of de Lichterstraat en N17 rijden.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio