Rupel Boom-Wezet 1-1

Opnieuw geen zege voor Rupel Boom

Rupel Boom kon ook vanmiddag zijn eerste zege van het jaar niet binnen rijven. Het bleef tegen Wezet op een 1-1 gelijkspel steken.

Peter Nys

Het was een logisch gelijkspel na een wedstrijd met zeer weinig uitgespeelde kansen. Voor rust vond Oluoch Deloose op zijn weg. Kort na de pauze zette Laureys zich goed door en kon Binst de 1-0 binnen knallen. Wezet werd daarna de betere ploeg en wanneer de bal niet weg raakte uit de Boomse zestien kon uitblinker Vaccaro voor de gelijkmaker zorgen. Meteen daarna was Laureys aan de overzijde twee verdedigers te snel af maar bracht Jaa knap redding. In de slotfase dreigde Wezet nog twee keer. Invaller Sawaneh was sneller op de bal dan Deloose maar tikte over, Sambu Mansoni kopte vanop twee meter onbegrijpelijk naast. (pni?)

Rupel Boom: Deloose, Spaenhoven, De Paepe, Somers, Mambabua, Siebens(68’ Jaeken), Put, Schaessens(90’ Van Den Steen), Polizzi(82’ Vereeck), Binst, Laureys.

Wezet:Jaa, Oluoch, Debefve, Thuys, Perseo, Nezer, Mputu(83’ Ospitalieri), Vaccaro, Remacle(65’ Legaer), Bonemme, Sambu Mansoni.

Doelpunten:55’ Binst (1-0), 73’ Vaccaro (1-1).

Gele kaarten:Vaccaro, Put, Spaenhoven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio