Rupel Boom-Heist 0-1

Nul op zes voor Rupel Boom

Het jaar is slecht begonnen voor Rupel Boom. Voor de tweede week op rij verloren de Steenbakkers met het kleinste verschil.

Peter Nys

In een slappe eerste helft viel er weinig te beleven. Beide ploegen dreigden elk twee keer. De thuisploeg met een lob van Binst(over) en een schot van Augustynen(over). Namens Heist mikte Bamona op Deloose en Orye naast. De tweede helft bood iets meer spektakel. Laureys ging op snelheid doorheen de Heistse defensie en vond dan Van Aerschot op zijn weg. Binst versierde een strafschop maar Augustynen trapte onbesuisd over. Schaessens vond na een fraaie actie op de linkerflank Polizzi centraal voor doel. Zijn kopbal ging voorlangs. Heist leek tevreden met een scoreloos gelijkspel tot debutant Van Keilegom met een klasseflits uitpakte en Deloose kansloos liet. Schaessens lukte nog bijna de gelijkmaker. Zijn schot zeilde net naast de kruising. (pni?)

Rupel Boom: Deloose, Mambabua, Farin, De Paepe, Spaenhoven, Augustynen, Polizzi, Schaessens, Vereeck(78’ Siebens), Binst, Laureys.

Heist: Van Aerschot, Wijns, Webers, Englebert, Regnier, Banhamou, Van Keilegom, Bamona(82’ Carrasco), Van Hoorenbeeck, Orye, Mateso(74’ Bernardinho).

Doelpunten:76’ Van Keilegom (0-1).

Gele kaarten:Banhamou, Regnier, Augustynen.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio