Rupel Boom-RWDM 0-0

Negende match op rij zonder nederlaag

Rupel Boom speelde vanmiddag 0-0 gelijk tegen RWDM en is nu al negen matchen op rij ongeslagen.

Peter Nys

In een kansarme eerste helft dreigde Rupel Boom via Polizzi(naast), Mambabua(via Sadin in corner) en Laureys(afgeblokt). RWDM zag een kopbalgoal van Fabre afgekeurd worden wegens buitenspel. De tweede helft was amusanter en Figys had een sublieme redding in huis bij een kopbal van Traoré. Ook op de rebound van Favre lag de Boomse goalie in de weg. Laureys leek aan de overzijde op weg naar de 1-0 maar wou nog breed leggen op Binst en weg was de kans. Figys deed opnieuw van zich spreken door harde schoten van Libert en Bova af te weren. In de slotfase kwam Polizzi nog twee keer dicht bij een doelpunt. Eerst na een ingestudeerde vrijschop met Put waarbij Sadin knap redde, daarna met een hard schot dat net naast de kruising ging. (PNI?)

?Rupel Boom: Figys, Daeseleire, Somers, Farin, Mambabua, Spaenhoven, Schaessens, Put, Polizzi, Binst(82' Siebens), Laureys.

RWDM: Sadin, Liard, Brouckaert, Fabre, Martens, Napoleone(80' Mukanya), Massengo, Libert, Bova, Dequevy(90' Ruyssen), Traoré(66' Mbuba).

Gele kaarten: Laureys, Spaenhoven, Liard, Fabre, Libert, Traoré.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio