Rupel Boom-Vosselaar 4-2

Rupel Boom door na verlengingen

Moeizame maar uiteindelijk wel verdiende kwalificatie voor Rupel Boom, dat verlengingen nodig had om Vosselaar opzij te zetten.

Peter Nys

Van De Vel trof kort voor het halfuur enig mooi raak. Rupel Boom antwoordde met kansen voor Schaessens, Laureys en Farin. Spaenhoven vond met de rust in zicht het gaatje en maakte gelijk. Rupel Boom was baas na rust. Schaessens trof op vrijschop de paal. Delarbre hield Laureys en Schaessens van de 2-1 maar was geklopt bij een kopbal van Binst. Schaessens knalde de 3-1 tegen de lat en een verwoed slotoffensief van Vosselaar leverde de gelijkmaker op. Vaes duwde na geharrewar voor doel de bal binnen. In de verlengingen ging Vosselaar fysiek kopje onder. Schaessens stuurde Binst diep en de 3-2 was een feit. Binst maakte zijn hattrick nog rond.

Doelpunten: 26' Van De Vel (0-1), 38' Spaenhoven (1-1), 68' Binst (2-1), 89' Vaes (2-2), 110' en 113' Binst (3-2) en (4-2).

Rupel Boom: Deloose, Daeseleire(106' Kesteleyn), Farin, Somers, Spaenhoven, Put, Schaessens, Rubanguka(84' Vereeck), Jaeken(66' Siebens(94' Achraf)), Laureys, Binst.

Vosselaar: Delarbre, Verheyen, Rosario(46' Segers), Engelen, Van De Vel(104' Dierckx), Van De reede(70' Machielsen), Vaes, Hannes, Julien(60' Hairemans), Havermans, Defossez.

Gele kaarten: Binst, Engelen(2), Hannes.

Rode kaart: Engelen. (pni)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio