Rupel Boom-RWDM 2-0

Sadin houdt Rupel Boom van monsterscore

Print
Rupel Boom speelde deze middag zijn beste thuismatch van het seizoen. Profclub RWDM bleek geen partij voor de sterke Steenbakkers en mocht doelman Sadin bedanken. Zonder hun doelman hadden de Brusselaars er vijf of zes om de oren gekregen.

Het was een ruim verdiende zege voor een zeer sterk Rupel Boom. Sadin hield Laureys op het halfuur van de 1-0 maar was geklopt wanneer ex-RWDM spits Lucas Damblon een snelle counter kon afronden. Hens en De Looze kwamen voor rust nog dicht bij de 2-0. Die viel meteen na de pauze dan toch wanneer Schaessens van net buiten de zestien de bal perfect in de kruising dropte. Aan de overzijde deed doelman Deloose zijn duit in het zakje door een strafschop van Brouckaert te stoppen. Na die misser liet RWDM het een beetje hangen en ontsnapten de Brusselaars aan forfaitcijfers. Een sterke Sadin hield Laureys en Schenk van een doelpunt. Laureys kende pech wanneer hij in de slotfase eerst paal en daarna de lat trof.  (pni?)

Rupel Boom: Deloose, De Looze, De Paepe, Farin, Spaenhoven(72’ De Maeyer), Schaessens, Put, Augustynen, Hens, Laureys, Damblon(78’ Schenk).

RWDM: Sadin, Cabeke, Cools, Liard, Fabre, Brouckaert, Bah, Massanka(83’ Weuts), Ruyssen, Bovan Kindermans(57’ Mbuba).

Doelpunten: 38’ Damblon (1-0), 47’ Schaessens (2-0).

Gele kaarten: Deloose, Cabeke, Cools, Fabre, Mbuba.

   

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio