Rupel Boom-FC Luik 0-0

Scoreloos gelijkspel voor Rupel Boom

Rupel Boom en Club Luik deelden deze middag de punten na een leuke wedstrijd.

Peter Nys

Het was een aangename pot voetbal waarin enkel de doelpunten ontbraken. Rupel Boom beheerste de eerste helft en dreigde al snel via Siebens(afgeblokt), Hens(op Matthys) en Augustynen. Siebens leek op voorzet van Schenk de score te openen maar zijn kopbal spatte tegen de paal. Schaessens en Spaenhoven gingen eveneens hun kans. Een pegel van Hens werd knap gered door Matthys. Luik stak pas na rust de neus aan het venster. Deloose hield Mariën van de 0-1 en ging even later goed plat op een vrijschop van Vandebon. Mariën ging nog eens zijn kans maar Deloose redde opnieuw. In het slotkwartier nam Rupel Boom weer over. Matthys redde een vrijschop van Hens en haalde een poging van Augustynen nog uit de hoek. Wilms mikte de laatste kans over. (pni?)

Rupel Boom: Deloose, De Looze, De Paepe, Kerstenne, Spaenhoven, Hens, Augustynen, Schaessens, Siebens(64’ Wilms), Damblon(64’ Walen De Keyser), Schenk.

FC Luik: Matthys, Ligot(59’ Giargiana), Winandts, Diaz, Van Den Ackerveken, Vandebon, Mariën, Mouchamps, Electeur(71’ Reciputi), Bangoura(79’ Kabeya), D’Ostillo.

Gele kaarten:Hens, Schaessens, Ligot, Giargiana.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio