Rupel Boom-Geel 1-3

Rupel Boom verliest van rode lantaarn

Print
Rupel Boom leed deze middag een beschamende nederlaag. De Steenbakkers werden in eigen huis met 1-3 geklopt door rode lantaarn Geel.

Gobitaka trof al snel raak nadat een afgeweken schot voor zijn voeten dwarrelde. Hens mikte aan de overzijde naast, Laureys was wel succesvol met een harde schuiver van net buiten de zestien. Gobitaka ontsnapte een tweede keer aan de waakzaamheid van de Boomse defensie en ook nu was Deloose kansloos: 1-2. Rupel Boom begon met frisse moed aan de tweede helft en Bertrams haalde een vrijschop van Hens van onder de lat. Laureys zette zich op snelheid door maar werd in extremis afgeblokt. Daarna nam Geel het commando over. Invaller Nakhid knalde over en Gobitaka liet zijn derde van de namiddag liggen. Een kwartier voor tijd kon Nakhid de thuisploeg dan toch het nekschot geven. (pni?)

Rupel Boom: Deloose, De Looze, De Paepe, Farin, Kerstenne(38’ Schenk), Spaenhoven, Schaessens, Put(72’ Siebens), Hens, Augustynen, Laureys.

Geel: Bertrams, Nuyts, Mataresse, Van Geet, Hoebregs, Vanderheiden, Gobitaka(75’ El Ansri), Thuys, Osah(58’ Nakhid), Kasmi(85’ Peeters), Suarez.

Doelpunten:6’ Gobitaka (0-1), 13’ Laureys (1-1), 34’ Gobitaka (1-2), 75’ Nakhid (1-3).

Gele kaarten:Gobitaka, Thuys, Spaenhoven.

Rode kaarten:Geen.

Meer sportnieuws