Rupel Boom-Thes 0-2

Leider maatje te groot voor Rupel Boom

Print
Rupel Boom verloor vanmiddag van leider Thes. De Steenbakkers werden gewogen en te licht bevonden door de ervaren koploper.

Thes was al snel gevaarlijk met vrijschoppen van Jeunen en Oris. Stefani frommelde op het kwartier de 0-1 binnen en kopte kort daarna bijna raak maar Rausin redde op de lijn. Rupel Boom kreeg voor rust geen enkele deftige aanval in elkaar geknutseld. Meteen na de pauze pegelde Deferm de bal vanop vijfentwintig meter pal in de kruising en was de partij gespeeld. Een onmondig Rupel Boom wekte nooit de indruk om nog terug te kunnen komen. Een vrijschop van Hens, makkelijk weggebokst door Brughmans, was zowat het enige wapenfeit. Hulsmans liet de 0-3 nog liggen wanneer hij van in de kleine rechthoek onbesuisd over knalde. (PNI?)

Rupel Boom: Rausin, De Looze, De Paepe, Kerstenne, Geudens, Spaenhoven, Hens(64’ Chrif), Put, Schaessens, Laureys, Walen De Keyser(64’ Doncos).

Thes: Brughmans, Jeunen, Spruyt, Vanaken, Moutawakil, Stefani, Battista, Hulsmans, Christiaens, Deferm, Oris(90’ Van Zerschot)

Doelpunten:16’ Stefani (0-1), 47’ Deferm (0-2).

Gele kaarten:De Paepe, Schaessens, Geudens, Oris, Spruyt.

  

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio