Rupel Boom-Knokke 1-0

Jonas Laureys breekt de ban

Rupel Boom heeft de heenronde afgesloten met een nipte zege tegen Knokke. Jonas Laureys zorgde voor de enige treffer in een partij die vooral na de pauze kon bekoren.

Weinig kansen voor rust met alleen een schot van Schaessens namens de thuisploeg en een bal op de paal na een scrimmage voor het Boomse doel. De tweede periode was een stuk aangenamer om volgen en Rupel Boom kwam goed weg wanneer Vanfleteren de paal trof. Jonas Laureys zorgde voor het enige doelpunt uit de partij. Hij sneed naar binnen, zette met een schijnbeweging zijn tegenstander in de wind en knalde in de korte hoek binnen. Schaessens leek voor de geruststellende 2-0 te zorgen maar de paal stond in de weg. In een pragende slotfase hield Rausin eerst De Cuyper van een doelpunt, trof Savaete een derde keer het kader en werd ook een poging van Mestdagh onschadelijk gemaakt door Rausin. (PNI?)

Rupel Boom: Rausin, De Looze, De Paepe, Kerstenne, Spaenhoven, Hens, Put, Schaessens, Augustynen, Laureys, Walen De Keyser(73’ Siebens).

Knokke: Verlinden, Vanraefelghem, Biemans(84’ Van De Velde), Djoum, Staelens, Pierre, Vanfleteren(67’ Dhondt), Savaete, De Cuyper, Buysse(67’ Vandewalle), Mestdagh.

Doelpunt: 63’ Laureys (1-0).

Gele kaarten:Mestdagh, Hens, Djoum, De Looze.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio