© gmax

Rupel Boom-Aalst 2-2

Rupel Boom en Aalst delen de punten

Rupel Boom blijft samen met Thes als enige ongeslagen in de hoogste amateurklasse. De Steenbakkers maakten tegen Aalst twee keer een achterstand ongedaan.

Peter Nys

Het was een logisch gelijkspel na een gelijkopgaande en best aangename partij. Kerstenne ging al na twee minuten aan de noodrem hangen en De Neve zette de elfmeter om. Kerstenne herstelde al snel zijn fout door na vrijschop van Hens de gelijkmaker binnen te koppen. Damblon stelde voor rust Devriendt nog twee keer op de proef. De eerste kansen na rust waren voor de thuisploeg via Damblon en Laureys maar het was Aalst dat scoorde. Lievens verlengde een hoekschop met het hoofd naar de verste hoek: 1-2. Rupel Boom knokte zich terug in de match en Damblon stelde gelijk na voorbereidend werk van Put en Laureys. Invaller Siebens hed de 3-2 aan de voet maar Devriendt redde met een ultieme reflex een puntje voor Aalst. (pni?)

Rupel Boom: Houmani, De Maeyer, De Paepe, Kerstenne, Spaenhoven, Wilms(68’ Walen De Keyser), Hens, Put, Augustynen, Damblon(81’ Siebens), Laureys.

Aalst: Devriendt, De Coninck(81’ Bounou), Van Hoevelen, Lievens, Heymans, Dekuyper(86’ Mbaye), De Neve, Mitu(78’ Ponnet), De Rock, Sterckx, Geenens.

Doelpunten:2’ De Neve (pen) (0-1), 9’ Kerstenne (1-1), 62’ Lievens (1-2), 74’ Damblon (2-2).

Gele kaart: De Maeyer.

Meer sportnieuws