Dender-Rupel Boom 3-3

Alweer doelpuntenkermis voor Rupel Boom

Rupel Boom blijft ook in de hoogste amateurreeks voor spektakel zorgen. De tweede verplaatsing van het seizoen leverde al het tweede 3-3 gelijkspel op voor de Steenbakkers, die na vier matchen nog steeds ongeslagen zijn.

Peter Nys

Cocchiere opende halfweg de eerste helft de score en trof kort na rust opnieuw raak. Die treffer stuitte op Booms protest omdat De Maeyer geblesseerd op de grond lag en Dender gewoon verder speelde en scoorde. De bezoekers gingen risico’s nemen en brachten met Walen De Keyser een extra spits. Laureys milderde en Damblon bracht Rupel Boom weer op gelijke hoogte. Met zijn derde van de middag leek Cocchiere de thuisploeg een eerste zege te schenken, maar Walen De Keyser stelde opnieuw gelijk. Bijna ging Rupel Boom nog met de zege lopen wanneer Laureys in de slotminuut tegen de binnenkant van de paal kopte. (pni?)

Dender:Gies, Hias, Nys, Vervoort, Rowell, Van Vaerenbergh(88’ Kunda Medie), Arthur(80’ Zaidi), Arenate(76’ Caignau), Cocchiere, Buysesn, Houdret.

Rupel Boom: De Vriendt, De Maeyer(71’ De Looze), Farin, De Paepe, Spaenhoven, Hens, Put, Augustynen, Laureys, Schaessens(66’ Walen De Keyser), Damblon(79’ Siebens).

Doelpunten:26’ en 55’ Cocchiere (1-0) en (2-0), 61’ Laureys (2-1), 71’ Damblon (2-2), 74’ Cocchiere (3-2), 81’ Walen De Keyser (3-3).

Gele kaarten:Rowell, Arthur,

Rode kaarten:Geen. (PNI)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio