Rupel Boom-Gullegem 2-1

Boom wint maar Mertens valt uit met zware blessure

Rupel Boom klopte Gullegem met 2-1 en nadert in de stand tot op vier punten van leider Petegem. Volgende week spelen ze tegen elkaar.

Peter Nys

Brute pech voor de Boomse aanvoerder Jeroen Mertens die na zes minuten zijn knie verdraaide en voor de derde keer in vier jaar de kruisbanden scheurt. Gullegem scoorde iets voorbij het kwartier wanneer Debouver zich knap kon doorzetten en met een geplaatst schot Snyders het nakijken gaf. De thuisploeg claimde voor rust drie keer een strafschop maar ving telkens bot. Kansen waren er voor Adesanya(kopbal van de lijn gehaald), Laureys(op Djerdi) en Spaenhoven(naast). Debouver kwam dicht bij de 0-2. Na rust gingen pogingen van Hens en Adesanya naast. Spaenhoven brak de ban met een knappe goal. Hij trapte de bal met de buitenkant van de linkervoet in de verste hoek. De Paepe kopte de 2-1 binnen.

Doelpunten: 17' Debouver (0-1), 75' Spaenhoven (1-1), 79' De Paepe (2-1).Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, Kerstenne, De Paepe, Spaenhoven, Mertens(6' Lodders), Put, Meseure, Hens, Laureys, Adesanya.Gullegem: Djerdi, Delrue(80' Ntambue), Hempte, Vandoorne(85' Coetsier), Simoens, Debouver, Rubulotta, Dekiere(85' Stael), Vancraeyveldt, Amini, Sampers.Gele kaarten: Lodders, Rubulotta(2), Simoens, Delrue, Coetsier.Rode kaart: Rubulotta. (NPK)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio