Rupel Boom-Pepingen Halle 4-0

Rupel Boom loopt alweer in op Petegem

Print
Voor de tweede week op rij profiteert Rupel Boom van puntenverlies van Petegem. De leider geraakte thuis niet voorbij Ronse en Rupel Boom walste met sprekend gemak over rode lantaarn Pepingen Halle heen.

Put en Hens zorgden voor het eerste gevaar maar Deweerdt bokste telkens in hoekschop. Tegen een fraaie boogbal van Spaenhoven had de doelman geen verhaal. De bal ging fraai in de verste hoek binnen. Nkomb dribbelde even later drie verdedigers op een hoopje en Put mocht afwerken: 2-0. Nkomb scoorde vlak voor rust zelf ook nog. Spaenhoven deed het voorbereidend werk op links en de Fransman mocht gewoon de hoek nog uitkiezen. Eerder had Deweerdt Hens en Kerstenne al van een doelpunt gehouden. Na rust zakte het tempo en viel er niet veel meer te beleven. Adesanya kon in de slotfase de score nog opdrijven.

Doelpunten: 22' Spaenhoven (1-0), 28' Put (2-0), 44' Nkomb (3-0), 81' Adesanya (4-0).
Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, Lodders, Kerstenne, De Paepe, Spaenhoven, Meseure, Put, Hens(75' Mertens), Nkomb(61' Laureys), Adesanya(83' Doncos).
Pepingen Halle: Deweerdt, Crauwels, Testaert(46' Cabrera), Bourgeois, Miceli, Ben Ahmed(46' Lufimbu), Dailly, Badi, Benhamed(75' Neef), Ngadrira, Lheureux.
Gele kaarten: Lodders, Lheureux, Benhamed, Miceli. (PNI)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio