Rupel Boom-Ronse 4-3

Rupel Boom bibbert ondanks riante voorsprong

Print
Spektakel vanmiddag in het Parkstadion waar Rupel Boom het nipt haalde van Ronse. De Steenbakkers stonden aan de rust 4-1 voor maar brachten zichzelf na rust nog in de problemen.

Van Wingen pegelde na één minuut al vanop twintig meter binnen. Rupel Boom was allerminst onder de indruk en zette binnen het kwartier de scheve situatie recht met goals van Hens en Adesanya. Adesanya scoorde op aangeven van Laureys een tweede keer en Kerstenne kopte nog voor rust de ogenschijnlijk geruststellende 4-1 binnen. Maar Ronse knokte zich in de tweede helft terug in de match en Youla zorgde al snel voor de 4-2. Laureys miste twee kansen op een vijfde Booms doelpunt en wanneer Van Wingen een tweede keer scoorde werd het zowaar nog spannend. Diep in de extra tijd trof invaller Thissen met een omhaal de kruising en kwam Rupel Boom met de schrik vrij.

Doelpunten: 1' Van Wingen (0-1), 13' Hens (1-1), 15' en 34' Adesanya (2-1) en (3-1), 40' Kerstenne (4-1), 48' Youla (4-2), 79' Van Wingen (4-3).
Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, De Paepe, Kerstenne, Spaenhoven, Hens(73' Nkomb Nkomb), Put(84' Lodders), Meseure, Laureys, Cobos(63' Mertens), Adesanya.
Ronse: Baas, Foucart, Lambo, Bailly(37' Mazouz), Langlet, Van Wingen, Deviaene(46' Delneste), Broucart, Milito, Pieters, Youla(87' Thissen).
Gele kaarten: Meseure, Cobos, Spaenhoven, Delneste, Langlet, Lambo.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio