Rupel Boom-Sparta Petegem 1-2

Geen periodetitel voor Rupel Boom

Print
Rupel Boom greep vanmiddag naast de eerste periode. Het verloor met 1-2 van leider Petegem.

De thuisploeg begon sterk aan de partij en dreigde via Put(over en naast), Van Hoof(over) en Laureys(op Vandenbossche). De Wulf kopte aan de overzijde tegen Snyders aan en in de rebound trof Denoulet de kruising. Ook Put viseerde het doelkader. Laureys kwam alleen voor Vandenbossche maar geraakte er niet voorbij. Een vrijschop van Joye ging tegen de lat en een doelpunt van Laureys werd afgekeurd wegens buitenspel. Kort na de pauze troefde Vanborm Van Hoof af en Denoulet maakte fraai af: 0-1. Tien minuten later kopte Vanborm na hoekschop de 0-2 voorbij Snyders. Hens bracht de spanning terug en Vanborm kreeg nog een tweede gele kaart. Maar Petegem won wel en is periodekampioen.

Doelpunten: 50' Denoulet( 0-1), 60' Vanborm (0-2), 69' Hens (1-2).
Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, Lodders(66' Hens), De Paepe, Kerstenne, Van Hoof(59' Nkomb), Meseure, Put(86' Janssens), Cobos, Adesanya, Laureys.
Petegem: Vandenbossche, Verheuge, Boone, De Wulf, Denoulet(78' De Rock), Rienes Vanborm, Crispyn(73' Gheeraert), Joye(90' Luchtens), Weytens, De Coninck, Anton Vanborm. (PNI)
Gele kaart: Verheuge, Rienes Vanborm(2).
Rode kaart: Rienes Vanborm.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio