Overijse-Rupel Boom 3-3

Blunder van Van Hoof kost Boom de zege

Print
Overijse en Rupel Boom deelden de punten na een wedstrijd die bij momenten meer weg had van ijsschaatsen dan voetballen.

Laureys miste na drie minuten een open kans wanneer hij alleen voor De Boodt kwam. Van Der Elst opende de score en drie minuten later ging de bal op de stip na een haakfout op Adesanya. Mertens zette de elfmeter om. Maar Overijse klom al snel opnieuw op voorsprong wanneer Claes ongehinderd kon binnen koppen. Spaenhoven bracht met Trompet en Munoz-Herrera nieuw bloed en dat rendeerde. Munoz-Herrera scoorde twee keer en Overijse diende met tien verder te gaan na rood voor Bennazzi. Toch werd het nog 3-3 omdat invaller Van Hoof blunderde en de thuisploeg zo vrije baan gaf naar de 3-3. De thuisploeg eindigde met negen na rood voor Michiels.

Doelpunten: 19' Van Der Elst (1-0), 22' Mertens (1-1), 25' Claes (2-1), 74' en 82' Munoz-Herrera (2-2) en (3-2), 85' Janssens (3-3).
Overijse: De Boodt, Loenders, Michiels, Taelemans, Buyuk, Janssens(89' Bergier), Claes, Van Der Elst(83' Charlier), Delorge, Bennazzi, Coquelle.
Rupel Boom: Snyders, Van Den Driessche, Vogels(71' Van Hoof), De Paepe, Lodders, Cornelissens(46' Trompet), Mertens, Laureys(46' Munoz-Herrera), Put en Adesanya.
Gele kaarten: Van Der Elst en De Boodt.
Rode kaarten: Bennazzi en Michiels.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio