© GMax

Rupel Boom-Overijse 5-0

Rupel Boom vreet Overijse op

Na twee thuisnederlagen op rij stelde Rupel Boom vanmiddag orde op zaken.

Peter Nys

Laureys ging na vijf minuten achter een diepe bal van Cornelissens aan en werkte fraai af. Voor rust hield ex-Boomdoelman De Boodt Vogels en Laureys van de 2-0. Kil scoorde wel maar stond volgens de lijnrechter buitenspel. Meteen na de pauze stuurde Mathyssen Van Tricht weg en met een knappe lob werd het 2-0.

Overijse kwam nu helemaal niet meer in het stuk voor en Kil kopte de 3-0 binnen. Laureys was op een snelle counter iedereen te snel af voor de 4-0 en Mathyssen maakte de forfaitscore vier minuten voor tijd rond. Niet eens overdreven cijfers want De Boodt was de beste bezoeker en behoedde zijn ploeg voor erger.

Doelpunten: 5' Laureys (1-0), 47' Van Tricht (2-0), 70' Kil (3-0), 80' Laureys (4-0), 86' Mathyssen (5-0).Rupel Boom: Otte, Cornelissens, Gommers, Vogels, Lodders, Van Tricht(86' Andy Van Der Westerlaken), Laureys, Denys, Kil, Mathyssen, Put(81' Nick Van Der Westerlaken).Overijse: De Boodt, Roelandts, Loenders, Michiels, Janssens, Steenwegen, Van Der Elst, Delorge, Wijnants, Verheyden, Deflem.Gele kaart: Vogels.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio