Zet 2018 joggend in met Tjak!

Print
Kasterlee - De Tielense jogging- en atletiekclub Tjak organiseert vanaf zaterdag 6 januari een cursus joggen 'van 0 tot 5 kilometer'. Kandidaten die wat aan de conditie willen werken, mogen zich zaterdag om 9.30 uur aanbieden aan sporthal Tielenhei, naast het voetbalstadion van KFC De Kempen in de Prijstraat.

In samenwerking met de gemeentelijke sportdienst van Kasterlee wil Tjak mensen aan het lopen brengen. Heel langzaam, zonder overdrijven of forceren, kun je in een reeks trainingen rustig beginnen joggen. Je start van 0 kilometer tot je zonder stoppen vijf kilometer lopend kunt afleggen. 

De eerste training (met inschrijving) is gepland op zaterdag 6 januari. De trainingen in Tielen worden geleid door gediplomeerd lesgever Dirk Genar. De data van de trainingen: 6, 13, 20 en 27 januari; 3, 10, 17 en 24 februari; 3 en 10 maart, telkens van 10 tot 11 uur.

De uitreiking van de diploma's heeft plaats op donderdag 22 maart. Deelnemen is gratis voor leden van Tjak. Nieuwe kandidaat-joggers betalen 25 euro, verzekering inbegrepen. Leden van de 'ziekenkas' kunnen van de inschrijvingsprijs 15 euro recupereren.

Voor meer info kun je terecht bij Tjak-voorzitter Willy Vermeiren, tel. 0494-400962. Je kunt ook eens een kijkje gaan nemen op www.tjak.be

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio