Kastelse KLJ in vernieuwd lokaal

Print

Deze meisjes en jongens maakten lekkere hapjes voor de openingsreceptie. Foto: Paul Keyenberg

Kasterlee - Vrijdagavond namen de jongens en meisjes van KLJ Kasterlee hun vernieuwde lokaal officieel in gebruik. Burgemeester Ward Kennes (CD&V) kreeg de eer de strik op de ingangsdeur door te knippen.

De Kastelse KLJ -intussen bijna een eeuw jong- blaast sinds een aantal jaren wekelijks verzamelen in het lokaal in de Melkstraat. Die accommodatie was aan een opfrisbeurt toe. Een achterliggende garage werd omgevormd tot bergruimte en verder installeerden de KLJ'ers -met dank aan werfleider 'Popol' en andere helpende (ouder)handen- nieuwe douches en sanitair, een nieuwe gietvloer enzomeer.

De centrale verzamelplaats werd in een fris kleurtje geverfd en de hele infrastructuur werd brandveiliger gemaakt. Op de zolder werd een knappe 'KLJ-lounge' geïnstalleerd. De KLJ kreeg voor deze werken een gemeentelijke subsidie van 125.000 euro.

Vrijdagavond werd werfleider Paul Boonen in de bloemetjes gezet en kreeg burgemeester Ward Kennes de eer het lint (eigenlijk een strik) van de vernieuwde lokalen door te knippen. Met een hapje en een drankje werd deze knappe realisatie van de Kastelse KLJ gevierd.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio