Azalea's voor Kom op tegen kanker

Vrijdagavond stonden Greet en Kristien in Delhaize Kasterlee plantjes te verkopen ten voordele van Kom op tegen kanker. Foto: Paul Keyenberg

Azalea's voor Kom op tegen kanker

Print
Kasterlee - Vandaag zaterdag kun je nog gedurende enkele uren azalea's kopen ten voordele van Kom op tegen kanker. Ik ging een kijkje nemen in supermarkt Delhaize in Kasterlee.

Het is weer zo'n typisch azalea-weekend, waarbij duizenden plantjes worden verkocht ten voordele van de actie 'Kom op tegen kanker'. Ook in Kasterlee, Lichtaart en Tielen vlogen de azàlea's (met de klemtoon op de tweede a) de deur uit. In totaal zullen in Kasterlee, Lichtaart en Tielen zo'n 1500 plantjes verkocht worden.

Vrijdagavond ging ik al een kijkje nemen, toen Greeet en Kristien plantjes stonden te verkopen in de inkomhal van supermarkt Delhaize in Kasterlee. Zaterdagochtend stond Kristien er weer, nu samen met Lief. En de plantjes bleven goed over de toonbank gaan... Ik veronderstel dat in de loop van zaterdagnamiddag alle 1500 plantjes aan de vrouw/man gebracht zullen zijn. Een actie om 'U' tegen te zeggen! 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio