KSA Lichtaart organiseert diadag

Een beeld uit de tijd van toen... Foto: if

KSA Lichtaart organiseert diadag

Print
Kasterlee - KSA Lichtaart organiseert in samenwerking met de oud-leiding op zaterdag 16 april een diadag in het lokaal aan de Molenstraat in Lichtaart. Daar willen de organisatoren zoveel mogelijk beeldmateriaal uit het verleden tonen. Ze zijn dan ook nog naarstig op zoek naar dia's.

Die zaterdagnamiddag 16 april kun je vanaf 15 uur dia's en foto's uit de geschiedenis van KSA/VKSJ/KSJ 'uit de tijd van toen' gaan bewonderen.. Wie nog beeldmateriaal heeft uit de zestiger- en zeventiger jaren van vorige eeuw, mag dat melden in een mailtje aan diadag@ksa-lichtaart.be

De oudste reeksen die de organisatoren momenteel hebben teruggevonden, tonen beelden van o.a. een kamp in Houthalen (KSA in 1967) en in Alphen (Roodkapjes in 1969). 

Die zaterdag 16 april wordt een dag om niet te missen. In het grote lokaal aan de Molenstraat zul je diareeksen kunnen zien van kampen, kampweekends en bonte avonden. In de zijlokalen worden digitale foto's van kampen en weekends vanaf 2003 geprojecteerd... tot en met het laatste kamp, verleden jaar in Bellevaux.

 

 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio