Welke hagelslag verkiest de consument op het IJsboerke-hoorntje?

IJsboerke, de Tielense roomijsfabrikant, lanceert in de lente van 2016 een nieuw hoorntje in samenwerking met Jacques, fabrikant van o.a. hagelslag-chocolade. De consument kan daarin een beslissende rol spelen. Maar die moet wel snel beslissen. Nog tot 26 december kan iedereen een stem uitbrengen.

Paul Keyenberg

De liefhebbers van roomijs kunnen nog tot 26 december online laten weten welke soort chocolade ze verkiezen op het nieuw ontwikkelde hoorntje met roomijs en hagelslag. De hagelslag zal zowel in de kern van het hoorntje als in de mix van het vanilleroomijs worden verwerkt.

Wordt het melkchocolade of pure chocolade voor de hagelslag? Wie nog snel een stem wil uitbrengen, kan een kijkje gaan nemen op www.ijsboerke.be en een stem uitbrengen op de soort hagelslag die hij/zij het best vindt. De stemmers maken daarbij kans op een jaar lang dagelijks een gratis hoorntje met hagelslag. Tien gelukkigen zullen een jaar lang van de lekkernij kunnen proeven (of die uitdelen aan vrienden...).

De meest gekozen smaak wordt op zondag 27 december bekend gemaakt via facebook en de website van IJsboerke. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio