© Jo Stoop

© if

1 / 2

Koen & Oop in voorprogramma van The Feud in Turnhout

Koen & Oop en the Beanswinkle Big Band, die verleden zondag nog een gesmaakt optreden in eigen gemeente Kasterlee gaven, verzorgen nu vrijdagavond in Turnhout het voorprogramma van de succesvolle Britse band The Feud.

Paul Keyenberg

The Feud is een jonge band uit Manchester die overal bomvolle zalen of weiden trekt. Luke Padget (zang en drums), Jamie Walker (zang en gitaar) én Stephen Mildwater (zang, bas en toetsen) zijn nu vrijdagavond 17 april te gast in conccertzaal 014, de concertzaal van 'Den Bond' aan de Korte Begijnenstraat in Turnhout.

Koen & Oop en the Beanswinkle Big Band traden verleden zondag nog op tijdens het 'open heemerf' aan de Waaiberg in Kasterlee. Nu vrijdag spelen ze in Turnhout het voorprogramma van The Feud. Koen & Oop laten zich inspireren door oude zwarte blueszangers, die vaak al een poosje niet meer onder ons zijn. Het Kastelse duo brengt zowel blues als rock 'n roll, tot rhythm 'n blues en...chanson. Ze kunnen referenties voorleggen van Gentse en andere Feesten, het folkfestival van Dranouter, de Ancienne Belgique in Brussel en heel wat clubs in de lage landen.

The Feud stelt in de 014 zijn debuutalbum voor. Tickets zijn te verkrijgen via www.014tickets.be of in het kantoor van Toerisme & Uit op de grote Markt in Turnhout.

Tips om te Doen!