© Paul Keyenberg

Neem jij ook deel aan 'Biekenbusseltje b(l)oeit!' ?

Het 'Biekenbusseltje-comité' en het gemeentebestuur van Kasterlee zoeken kandidaten om deel te nemen aan 'Biekenbusseltje b(l)oeit!' op zondag 31 mei.

Paul Keyenberg

Het 'Biekenbusseltje' is één van de mooiere plekjes in Kasterlee. Het is een driehoekig bosje van stoere beukenbomen tussen de Melkstraat, de Berkenlaan, Vogelzang, Oostbergen en de Schuttersstraat.

Een comité wil samen met het gemeentebestuur van Kasterlee een zondagnamiddag lang een ode brengen aan dit mooie plekje groen. Ook de Kastelse biervereniging steunt het initiatief.

Zondag 31 mei, de 'Dag van het park', zal ook in Kasterlee niet onopgemerkt voorbijgaan. De hele namiddag, van 14 tot 18 uur, kan iedereen deelnemen aan een feest rond natuur, cultuur en alles wat b(l)oeit.

Individuen en verenigingen mogen bezoekers boeien met allerlei activiteiten. Ondernemende geesten mogen zich voor een hopelijk grote schare bezoekers bewijzen.

Wie wil deelnemen, dient zich wel voor 31 januari in te schrijven voor de creatieve tuin- en bloemenmarkt, (b(l)oeiende animatie en/of het bevallig streekbanket. Alle info vind je op www.kasterlee.be/product/858/biekenbusseltje-bloeit

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio