'Oppepper' biedt gratis workshops in de bib van Lichtaart

'Oppepper' is een gratis vormingsdag, nu zaterdag 18 oktober in de bib van Lichtaart. Vrijwilligers van verenigingen kunnen er gratis deelnemen aan allerlei workshops. Je kunt je nog altijd inschrijven.

pkk

Het gemeentebestuur van Kasterlee organiseert 'Oppepper' in samenwerking met Vormingplus Kempen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij in vijf workshops waarin vrijwilligers van verenigingen heel wat praktische vaardigheden kunnen aanleren.

Tussen 10 en 12 uur kunnen kandidaten in de bib aan de Schoolstraat 25 in Lichtaart een thema kiezen: bv nieuwe vrijwilligers aantrekken, waarom een vzw oprichten, duurzaam organiseren enzomeer. Van 13 tot 15 uur komen deze thema's aanbod: sociale media in jouw vereniging en 'jouw vereniging goed verzekerd'.

Je kan je nog opgeven om een halve of hele dag mee te doen. Je inschrijven doe je bij voorkeur via een mailtje aan vrijetijd@kasterlee.be

Je kunt ook bellen op 014-85.99.22. Deze gratis vormingsdag maakt deel uit van het feestelijke programma-aanbod '20 jaar bib', en is een samenwerking tussen de vrijetijdsdienst, de bibliotheek en de bib-vrijwilligers.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio