Telenet Giants Antwerp vanavond in Lotto Arena versus Brussels

G-Max Agency Foto: G-Max Agency

Telenet Giants Antwerp vanavond in Lotto Arena versus Brussels

Print
Vanavond (20 uur) werkt Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena de twaalfde speeldag van de EuroMillions League tegen Brussels af. Door de zege van Oostende in Limburg United (vrijdag) moeten de Sinjoren winnen om co-leider te blijven.

Veel tijd om te genieten en vooral te recuperen was er na de fameuze Europese stunt in de Champions League versus AEK Athene niet bij voor Telenet Giants Antwerp. "De prestatie woensdag tegen de Griekse topper was knap. Maar, dat is verleden tijd. Niet gaan zweven en in alle sereniteit de partij tegen Brussels voorbereiden vraagt de aandacht," beseft coach Christophe Beghin.

 Door de afgetekende zege van Oostende vrijdagavond in Limburg United moet Telenet Giants Antwerp vanavond winnen wil het leider in de EuroMillions League blijven. Brussels stelt met 4 op 11 en een met Kangoeroes Mechelen voorlaatste plaats voorlopig teleur. Toch blijft het tegen de club uit de hoofdstad, met onder meer Sinjoor en ex-Giant Domien Loubry, opletten. De ploeg van coach Serge Crevecoeur beschikt immers over enorm veel aanvallend talent . 
 
 Voor sportief manager Guy Muya van Telenet Giants Antwerp is het ook een speciale wedstrijd. De ex-Belgian Lion was tot juni actief als speler bij Brussel. Op Vic Sanders (knie) na is de ganse kern van de Giants fit en klaar om in de Lotto Arena met een negende competitiezege uit te pakken. 

De start van 2020 is tevens weer bijzonder druk voor Telenet Giants Antwerp. Na de wedstrijden tegen AEK Athene en vanavond Brussels reizen de Sinjoren maandag naar Duitsland waar het dinsdag in het kader van de Champions League de belangrijke partij tegen Rasta Vechta afwerkt. Zondag 19 januari is er de topper in Oostende, 21 januari ontvangen (Lotto Arena) de Giants het Poolse Anwil Wloclawek en op 24 (Lotto Arena) en 26 januari is er de halve finale van de Beker van België tegen Limburg United.

 

Meer basketbal