Ladies Night in Lotto Arena en gratis inkom voor dames

Foto: Gmax

Telenet Giants Antwerp ontvangt vanavond Okapi Aalstar

Ladies Night in Lotto Arena en gratis inkom voor dames

Print
Vanavond (20 uur) is het Ladies Night in de Lotto Arena en genieten de dames van gratis inkom bij de wedstrijd Telenet Giants Antwerp-Okapi Aalstar.

De dames die de partij van de zestiende speeldag van de EuroMillions League tussen Telenet Giants Antwerp en Okapi Aalstar gratis willen bijwonen moeten wel eerst aan de kassa van de Lotto Arena een ticket gaan afhalen. Er ligt trouwens nog een verwenpakketje te wachten op de Ladies.

De Giants staan vanavond versus Okapi Aalstar voor een zware opdracht. De Ajuinen verloren in 2019 nog niet, realiseerden een vier op vier met onder meer zeges op Charleroi en Oostende

De selectie van coach Roel Moors prijkt na de Europese successen en de kwalificatie voor de bekerfinale (10 maart, Vorst Nationaal) met 9 op 13 en twee inhaalwedstrijden in eigen midden (Brussels en Leuven Bears) op het programma nog steeds officieus in de top 3. Als Telenet Giants Antwerp de zegereeks van Okapi Aalstar kan beëindigen blijft het in de top van het klassement fonkelen.

Meer basketbal