Ordane Kanda opnieuw bij Telenet Giants Antwerp

Foto: PHOTO NEWS

Ordane Kanda opnieuw bij Telenet Giants Antwerp

Print
Ordane Kanda speelt volgend seizoen opnieuw bij Telenet Giants Antwerp

Ordane Kanda speelt de volgende campagne opnieuw bij Telenet Giants Antwerp. De 21-jarige guard werd het voorbije seizoen door de Giants uitgeleend aan Rotterdam. De Antwerpenaar, die einde juni ook bij de Belgian Lions debuteerde, werd met een gemiddelde van 18,4 punten topschutter van de Nederlandse Eredivisie. Hij was ook goed voor gemiddeld 5 rebounds en 5 assists per wedstrijd.
 De beloftevolle spelers Thibaut Vervoort (20) en Roby Rogiers (21) van de Giants worden één jaar uitgeleend aan het Leuven Bears van coach Eddy Casteels.
Roel Moors, coach van Telenet Giants Antwerp, is in de eerste window van de Belgian Lions (13 september Belgïe-Portugal, pre-kwalificatie EK 2021), niet beschikbaar als assistent. “We zijn van 10 tot 16 september op stage in het Servische Belgrado. Op 20 september werken we immers al onze eerste officiële wedstrijd (in het Cypriotische Lanarca) in de voorronde van de Champions League af. Bondscoach Dario Gjergja nam met mij contact en had respect voor mijn beslissing. Ik vertelde hem dat ik vanaf de tweede window (november/december) opnieuw beschikbaar ben als assistent-coach van de Belgian Lions,” aldus Roel Moors. Serge Crevecoeur van Brussels stopt als assistent van de Lions. Jean-Marc Jaumin (Okapi Aalstar) is een piste om hem op te volgen