Telenet Giants Antwerp met Hans Vanwijn naar Charleroi

Foto: WAS

Sinjoren werken vanavond uitgestelde wedstrijd in Spiroudôme af

Telenet Giants Antwerp met Hans Vanwijn naar Charleroi

Print
Telenet Giants Antwerp werkt vanavond de uitgestelde wedstrijd van de 2de speeldag van de EuroMillions League in Charleroi af. Met Hans Vanwijn, die ondanks een neusbreuk meespeelt.

Omwille van de kwalificatieronde in september/oktober moest Telenet Giants Antwerp enkele wedstrijden uitstellen. Vanavond werken de Giants de inhaalwedstrijd in Charleroi af. Met 9 op 12 fonkelt het team van coach Roel Moors stevig op de tweede stek. Mits winst nemen de Sinjoren nog meer afstand van de Spirous, Okapi Aalstar en Bergen.

Hans Vanwijn (neusbreuk) is bij de Giants speelklaar. Charleroi staat met 8 op 13 vijfde. Bij de ploeg van coach Brian Lynch zijn met Scott Thomas en Sinjoor Dorian Marchant twee ex-spelers van de Giants actief. De Amerikaanse guard Jack Gibbs is bij Charleroi na een griepaanval opnieuw inzetbaar. 

Live op Facebook

De website Fanseat brengt dit seizoen tegen betaling alle wedstrijden van de EuroMillions League.  De wedstrijd Charleroi-Telenet Giants Antwerp wordt door Fanseat gratis en via Facebook aangeboden. Elke maand zal Fanseat via Facebook een wedstrijd uit de Belgische eerste klasse gratis brengen.

Meer basketbal