Jesus Christ Superstar loopt warm voor voorstellingen in Stadsschouwburg

Ted Neeley, alias Jezus Christ. Foto: Neeley

Van 11 tot 15 januari - Stadsschouwburg, Antwerpen

Jesus Christ Superstar loopt warm voor voorstellingen in Stadsschouwburg

Print
Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties. Rockopera Jesus Christ Superstar wist de afgelopen twee jaar al duizenden harten te veroveren in Italië en Nederland. Op woensdag 11 januari start de productie aan een voorstellingenreeks in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Ted Neeley (73) verheugt zich enorm op zijn eerste bezoek aan België: “Ik ben heel erg gelukkig met de schitterende reacties van het Italiaanse en Nederlandse publiek op onze rockopera Jesus Christ Superstar. Deze reacties waren hartverwarmend. In Den Haag sprak ik verschillende Belgische fans die mij verzochten ook hun land eens te bezoeken. Ik verheug me er dus op om naar Antwerpen te komen en alle Belgische fans persoonlijk te kunnen ontmoeten.”

De rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring.

Praktisch

Tickets verkrijgbaar vanaf 54 euro. www.stadsschouwburgantwerpen.be

DOEN!