Win gratis tickets voor Halloween in Bobbejaanland

Het spookt in Bobbejaanland. Foto: Bobbejaanland

Nog tot zondag 6 november, 10-17u (22u) - Bobbejaanland, Lichtaart

Win gratis tickets voor Halloween in Bobbejaanland

Print
Bobbejaanland is nog tot 6 november in de ban van Halloween. Mutanten, freaks en monsters jagen er op het bloed van bezoekers. “Kom naar een nocturne en maak het mee, mét vuurwerk en gratis nachtmerries voor iedereen”, belooft het familiepark. Zin om het gratis te beleven? Het kan. GvA geeft vijf duotickets weg.

Blikvangers van het spectaculaire Halloween-programma zijn The Bug Escape en The Doll Factory. Het eerste staat voor een doolhof dat geplaagd zit met een insectenplaag, het tweede voor een fabriek dat nieuwe benen belooft, maar er wel aan toevoegt dat ze die bij andere bezoekers gaat halen. De inzet van beide attracties? Ontsnappen aan kriebelende beestjes en uit de handen blijven van de chirurg die de transplantaties uitvoert.

In bepaalde zones van het Lichtaartse park is de spanning te snijden. Haunted Woods & Wicked West - op andere dagen heten ze Adventure Valley en Cowboy Stad - zijn verboden terrein voor watjes. “Rare wezens zwerven door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere”, waarschuwt Bobbejaanland. “Tijdens de Nocturnes is de waanzin compleet. Dan wemelt het er van de beestachtige freaks, boze elfen en halfdode cowboys. Je kan er mee op de foto, maar op eigen risico.”

Nu en dan is het showtime, met Fear Theater en Pumpkin Party. “Bij Fear Theater draait alles rond angst en het overwinnen van angsten. Een adembenemende combinatie van magie, levensgevaarlijke stunts en duizelingwekkende illusies."

“Elke dag kan je Miss Pumpkin met haar vrienden terugvinden op het centrale plein van Wicked West voor een Halloweenparty. Niet doorvertellen, want we willen zeker geen ongewenst bezoek aantrekken."

Voor wie het park ook tijdens het donker durft betreden, zijn er nocturnes (op 29 en 31/10). Het park blijft dan open tot 22u. “Als de klok 18u30 slaat, heersen de freaks, paria’s en mutanten. Om 21u30 eindigen we met een fenomenaal vuurwerk”, verklapt het park nog.

Goed nieuws: GvA geeft vijf gratis duotickets weg. Zin? Stuur dan als de bliksem een mail naar winmetgazetvanantwerpen@outlook.com met als onderwerp ‘Bibberen in Bobbejaanland’. Vermeld jouw volledige naam en adres. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Praktisch

Online tickets heb je al vanaf 19,95 euro. www.bobbejaanland.be

Tips om te Doen!