Aftellen naar Michael Flatley's ‘Dangerous Games’ in Lotto Arena

'Dangerous Games' is zowat het beste dat Flatley ooit uit zijn voeten schudde. Foto: LOTD

Vrijdag 18 november, 20u - Lotto Arena, Antwerpen

Aftellen naar Michael Flatley's ‘Dangerous Games’ in Lotto Arena

Print
Op 18 november houdt de Lord of the Dance-karavaan halt in Antwerpen. Het gezelschap van Michael Flatley waagt zich in de Lotto Arena met ‘Dangerous Games’ aan een zelden geziene combinatie van snelle choreografieën en adembenemende kostuumwissels.

Twee jaar geleden lokte Flatley nog 25.000 toeschouwers naar de Scheldestad. Op 18 november hoopt het Iers-Amerikaanse tapwonder opnieuw te scoren met een nokvolle Lotto Arena. Afgaand op de kwaliteit van ‘Dangerous Games’, zijn beste show tot dusver, wordt dat kinderspel. De nieuwe show markeert overigens ook de twintigste verjaardag van Lord of the Dance. De veertig dansers vieren dat wereldwijd.

Met ‘Dangerous Games’ blaast Michael Flatley zijn concept nieuw leven in. De voorstelling combineert het onnavolgbare precisiewerk van het origineel met een nieuwe enscenering, nieuwe kostuums en nieuwe choreografieën. Onder leiding van Michael Flatley gaan de jonge performers loos op de aanstekelijke muziek van Gerard Fahy.

‘Dangerous Games’ is met een compleet nieuwe garderobe, een geniale cross-over van klassieke muzikale tradities en moderne invloeden, en razendsnelle danspassen een absolute must-see.

Praktisch

Op 17/11 (Ethias Theater, Hasselt), 18/10 (Lotto Arena, Antwerpen), 19 en 20/11 (Kursaal, Oostende), 22 en 23/11 (Capitole, Gent) en 24/11 (Vorst Nationaal). www.gracialive.be

Tips om te Doen!