Opnieuw 50 gratis duotickets voor Zandsculpturenfestival in Oostende

Ook enkele Rode Duivels krijgen een beeltenis in zand. Foto: Zandsculpturen

Nog tot zondag 4 september, van 10 tot 19u - Groot Strand, Oostende

Opnieuw 50 gratis duotickets voor Zandsculpturenfestival in Oostende

Print
Nog tot 4 september loopt op het Groot Strand van Oostende het Zandsculpturenfestival. De GvA-actie van vorige week, waarbij vijftig gratis duotickets werden weggeschonken, ontketende een golf van mails van lezers die het festival willen bezoeken. Daarom wordt de actie herhaald. Opnieuw worden 50 deelnemers getrakteerd op een gratis duoticket.

De meest in het oog springende artiesten met een zandbeeltenis als hommage zijn o.a. Richard Gere, Tom Cruise, Jacques Brel, Bruce Springsteen, Angelina Jolie en Jacques Vermeire.

Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk. Het wandelparcours is ongeveer 1 kilometer lang. “Reken op minimum één uur voor een bezoek”, zegt organisator Alexander De Man.

Opnieuw maken vijftig lezers van gva.be kans op een gratis duoticket. Stuur als de bliksem een mail naar winmetgazetvanantwerpen@outlook.com, met als onderwerp ‘Zandfestival Bis’. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Praktisch

Tickets kosten 12 euro. Het Zandsculpturenfestival is tot zondag 4 september dagelijks geopend, telkens van 10 tot 19 u. www.zandsculpturen.be

Tips om te Doen!