© GvA

Vrijdag 16 (20u), zaterdag 17 (20u) en zondag 18 (14.30u) september - CC De Kern, Wilrijk

Toneel- en Musicalgroep B.S.O. doet klassieker ‘Ghost’ herleven

Toneel- en Musicalgroep B.S.O. staat van 16 tot 18 september met de musical ‘Ghost’ op de planken van CC De Kern in Wilrijk. De hedendaagse poprockmusical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1990 met Patrick Swayze in de hoofdrol.

Peter Briers

In New York werkt Sam als directeur van een grote bank. Hij werkt samen met Carl en deelt zijn woning met zijn vriendin en kunstenares Molly. De drie leiden een op het eerste zicht ideaal leventje, maar dat is schijn. Sam krijgt af te rekenen met een mol in zijn bedrijf. Daarnaast ontstaan er stribbelingen in zijn relatie met Molly. Om de één of andere reden kan Sam niet uitspreken dat hij Molly graag ziet, hoewel dat wel zo is, en dat leidt tot spanningen en onzekerheid.

Op een avond worden Sam en Molly overvallen en verliest Sam het leven. Hij komt terecht in een wereld van geesten en probeert Molly duidelijk te maken wat er gebeurd is. Hij komt in contact met sceance Oda Mae, die zichzelf als oplichtster beschouwt. Plots komt ze tot het besef dat ze effectief contact kan maken met geesten.

Nils Anderson speelt Sam, Pieter Van Bavel zijn vriend Carl. Molly wordt vertolkt door Saskia Van Daele.

Praktisch

Tickets kosten 17 euro. www.bso-producties.be

Tips om te Doen!