Kinepolis lanceert nieuwe bioscoopformule met ‘Finding Dory’

Een scènebeeld uit 'Finding Dory'. Foto: Disney

Zondag 19 juni, 11u - Kinepolis, Antwerpen

Kinepolis lanceert nieuwe bioscoopformule met ‘Finding Dory’

Print
Kinepolis lanceert een nieuwe bioscoopformule: ‘Family at the Movies’. Onder deze noemer laat de bioscoopgroep de voltallige familie in avant-première genieten van de meest langverwachte familiefilms van het moment. Disney-Pixar-film ‘Finding Dory’ mag zondag de spits afbijten.

“’Family at the Movies’ moet de bioscoopbeleving van volwassenen en kinderen met elkaar doen versmelten. Ouders en grootouders gaan niet langer meer speciaal vóór de kinderen naar de cinema, maar juist mét de kinderen,” vertelt Anaïs Tamboryn van Kinepolis.

“Elke voorstelling toont een topfilm in avant-première, voorafgegaan door animatie”, verklapt Tamboryn. “Vanaf 10u kan iedere bezoeker zijn of haar entree maken op de blauwe loper waarbij men zich als een echte filmster kan laten fotograferen aan de fotowall. Daarnaast voorziet Kinepolis een discozaal om de benen los te gooien alvorens de film van start gaat. Wie geen zin heeft om te dansen, kan de creativiteit de vrije loop laten in het tekenatelier of meespelen met het Sweet Paradise spel. Ook kunnen EK-fans hun voetbaltalenten tonen bij de opblaasbare voetbalgoal. De voorstelling zelf wordt om 11u ingeleid door een kenner terzake.”

Praktisch

Tickets kosten 12 euro. www.kinepolis.be

Tips om te Doen!