© GvA

Woensdag 9 en donderdag 10 maart, 20.30u - Arenberg, Antwerpen

Arenberg duikt met ‘The Jungle is our House’ in wereld van de landlozen

De dans- en theatervoorstelling ‘The Jungle is our House’ duikt in de wereld van de land- en staatlozen, met veel respect voor hun eeuwige strijdbaarheid. De productie van dansgezelschap Club Guy & Roni uit Groningen gaat op 9 maart in première in de Arenberg.

Peter Briers

‘The Jungle is our House’ is het resultaat van een samenwerking tussen actrice Veerle Van Overloop, danser Igor Podsiadly, muzikant Bert Dockx en video- artieste Satu Leskinen. De voorstelling duikt in de wereld van de land- en staatlozen, zonder weliswaar een morele of politieke stellingname. Wat de kijker te zien krijgt gaat over ons allemaal, over hoe we een poging doen om een plek binnen het grotere geheel te veroveren.

‘The Jungle is our House’ - dat zich laat zich omschrijven als geëngageerd theater in tijden van onzekerheid en wereldbrand - introduceert Club Guy & Roni, een internationaal dansgezelschap dat werd opgericht door choreografen Guy Weizman en Roni Haver. Ze maken eigenzinnige voorstellingen die het genre ‘dans’ ver overstijgen.

Praktisch

Op 9 en 10/03 (20.30u) in de Antwerpse Arenberg. Tickets kosten 16 euro. www.arenbergschouwburg.be

Tips om te Doen!