Theater Stap in zee met Koen De Preter

Koen De Preter in een scène uit zijn vorige productie. Foto: GvA

Dinsdag 22 maart, 20.30u - CC Berchem

Theater Stap in zee met Koen De Preter

Print
Choreograaf Koen De Preter gaat in zijn werk op zoek naar natuurlijke en eerlijke bewegingen, niet zonder een vleugje humor en in een spannende combinatie met een eclectische soundtrack. Benieuwd? De Preter staat op 22 maart met 'To Belong' op de bühne van CC Berchem.

In zijn zoektocht naar de menselijke maat vond hij eerder een uitdaging bij de 90-jarige Alphea Pouget en bij groepen figuranten van diverse leeftijden ('While Things Can Change' en 'The House That Built Us'). Met ‘To Belong’ waagt hij zich met de spelers van Theater Stap aan een groepschoreografie.

‘To Belong’ is een dansvoorstelling over samenhorigheid. Wat bindt een groep, wanneer wordt een groep één? Je kan samen mediteren of met z’n allen uit de bol gaan, maar waarom en wanneer voel je je verbonden?

Theater Stap danst de belevingswereld van een groep met op het lijf geschreven bewegingen. Bewegingen waarin ze elkaar kunnen vinden en herkennen, bewegingen waarin ze zichzelf kunnen verliezen. Maar wat als je er niet bij hoort, als je buiten de groep valt?

Praktisch

Op 22/03 (20.30u) in CC Berchem. De toegang bedraagt 12 euro. www.thassos.be

Tips om te Doen!