Gratis tickets voor feelgoodcomedy in Antwerpse Arenberg

De cast van de feelgoodcomedy 'Kapsalon'. Foto: GvA

Donderdag 11 februari, 20.15u - Arenbergschouwburg, Antwerpen

Gratis tickets voor feelgoodcomedy in Antwerpse Arenberg

Print
Op 11 februari vindt in de Antwerpse Arenberg de Belgische première plaats van de Nederlandse feelgoodcomedy ‘Kapsalon’, met o.a. Toprak Yalçiner, bekend van de populaire tv-serie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Vijf lezers van GvA maken kans op een gratis duo-ticket voor deze voorstelling.

Mo, Ab en Kemal zijn goede vrienden die worstelen met werk, liefde en cultuur. Elke dag komen ze samen in het kapsalon van Kemal om bij te praten. Plots duikt de knappe Esra op. Haar entree zorgt voor de nodige opschudding.

‘Kapsalon’ is een humoristisch verhaal over de levens van een groepje jongvolwassenen, die opgroeien tussen verschillende culturen en regelmatig hun dubbele achtergronden op de hak nemen. Het stuk is gebaseerd op de ervaringen van de spelers zelf.

‘Kapsalon’ lokte in Nederland volle zalen. Op 11 februari kan voor het eerst ook het Vlaamse publiek kennismaken met dit Nederlandse succesverhaal. De cast bestaat naast Toprak Yalçiner verder uit Mohammed Chaara (bekend van ‘Spangen’ en ‘Costa’), Fahd Larhzaoui (‘Vox Populi’ en ‘Deadline’) en Gürkan Küçüksentürk (‘Danni Lowinski’ en ‘Het Schnitzelparadijs’).

Wil je kans maken op een gratis duoticket? Stuur dan een mailtje met vermelding van ‘Kapsalon’ en verder jouw naam en telefoonnummer naar ticket@arenbergschouwburg.be. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Praktisch

Op 11/02 (20.15u) in de Antwerpse Arenberg. Tickets via 03/202.46.46 en  www.arenbergschouwburg.be

Tips om te Doen!