© GvA

Dinsdag 19 januari, 20u - Radio Apollo, 106.8fm

Carry Goossens presenteert countryshow op Radio Apollo uit Wiekevorst

In de slotsprint naar de première van zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Op Tournee’, zaterdag in de Antwerpse Elckerlyc, neemt Carry Goossens op dinsdag 19 januari plaats achter de microfoon van het Kempense radiostation Apollo. Hij wordt de duopresentator van de wekelijkse muziekshow The Country Club.

Peter Briers

Met de gastpresentatie op Radio Apollo uit Wiekevorst wil Carry Goossens zijn liefde voor het countryprogramma extra in de verf zetten. Tegelijk is de aanwezigheid van de acteur in de Kempense radiostudio een stunt om zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Op Tournee’ te promoten. Die gaat aanstaande zaterdag in première in de Antwerpse Elckerlyc.

‘Carry Goossens op tournee!’ is het tweede soloprogramma van de populaire acteur met Mechelse roots. Zoals in zijn eerste conference doorweeft hij de voorstelling met countryklassiekers, begeleid door het Bobby Setter trio. Net als in zijn eerste countryconference vertelt Goossens hoe moeilijk het is om in eigen land een cowboy te zijn.

The Country Club beluisteren kan via 106.8FM voor countryliefhebbers uit de Kempen. Luisteren kan ook via de livestream op www.radioapollo.be.

Praktisch

Dinsdag 19 januari, tussen 20 en 22u. www.radioapollo.be