'Cowboy' Carry in galop langs theaterzalen

Carry Goossens galoppeert langs de Vlaamse theaterzalen. Foto: GvA

Zaterdag 23 (20.15u) en zondag 24 januari (15u) - Zaal Elckerlyc, Antwerpen

'Cowboy' Carry in galop langs theaterzalen

Print
Eind deze maand galoppeert Carry Goossens met 'Op tournee’ voor een tweede keer langs de Vlaamse theaterzalen. Net als voorganger ‘Cowboy Conference’ puurt ook de nieuwe voorstelling uit het rijke arsenaal van countryklassiekers.

In ‘Carry Goossens op tournee’ staat opnieuw Goossens’ liefde voor het countrygenre centraal. Als een geboren verteller diept de acteur verhalen op over hoe moeilijk het is om in Vlaanderen als een cowboy door het leven te gaan. Rode draad is zijn grenzeloze bewondering voor artiesten als Willie Nelson en Johnny Cash, van wie hij enkele nummers vertaalde.

Net als in de eerste solovoorstelling wijst Carry op de gelijkenissen tussen zijn leven en dat van Pecos Bill, een pionierskind uit het Wilde Westen. “Deze vertelling moet je niet al te ernstig nemen”, waarschuwt Carry zelf, al moet ook dat laatste met een korrel zout worden genomen. In ‘Cowboy Conference’ toonde de acteur al dat het hem muzikaal menens is, met beklijvende vertalingen en sublieme interpretaties van countryklassiekers tot gevolg.

Praktisch

Op 23 en 24/01/2016 (20.15u en 15u) in zaal Elckerlyc, Antwerpen. www.elckerlyc.be

Tips om te Doen!