Cast ‘La Tierra Roja’ op rode loper in UGC

Geert Van Rampelberg speelt de hoofdrol in 'La Tierra Roja'. Foto: GvA

Cast ‘La Tierra Roja’ op rode loper in UGC

Print
Op maandag 4 mei rolt UGC de rolde loper uit voor de avant-première van ‘La Tierra Roja’, waarin Geert Van Rampelberg de hoofdrol speelt. De Antwerpse filmtempel geeft het startschot in aanwezigheid van de cast.

In ’La Tierra Roja’ wordt Pierre - gespeeld door Van Rampelberg - door een multinational in het Argentijnse Misiones aangesteld om de ontbossing en het planten van nieuwe dennen te beheren. Om de goedkopere houtsoorten te beschermen wordt gul omgesprongen met insecticiden, die in de grond dringen en het water vergiftigen. Gevolg: een massale sterfte bij de zeldzame volkeren die in de uitgestrekte bossen wonen. Wanneer Pierre een relatie aangaat met een lokale schone, confronteert zij hem met de schade die zijn bedrijf aanricht.

Het drama werd opgenomen in de Argentijnse jungle, onder leiding van de naar België uitgeweken Argentijnse regisseur Diego Martinez Vignatti. Naast Van Rampelberg maken ook Eugenia Ramirez Miori en Jorge Aranda hun opwachting. Kennismaken met de cast kan tijdens de avant-première in UGC.

Praktisch

Op 4/05 om 19.45u in Ugc, Antwerpen. www.ugc.be

DOEN!