Win duotickets voor Joshua Radin in Arenberg

Joshua Radin: op 6 mei te zien in de Arenberg. Foto: GvA

Win duotickets voor Joshua Radin in Arenberg

Print
Op woensdag 6 mei rolt de Arenberg de rode loper uit voor Joshua Radin. De Amerikaanse singer-songwriter stelt er zijn nieuwe album ‘Onward and Sideways’ voor. Tien lezers van GvA kunnen het concert gratis bijwonen.

De naam Radin mag dan weinig belletjes doen rinkelen, fans van ‘Bones’, ‘House M.D.’ en de populaire ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ hoorden zijn stem al vaker passeren. Zijn liedjes waren ook te horen in ‘Scrubs’, ‘Brothers & Sisters’ en ‘Cougar Town’. In 2008 speelde de singer-songwriter uit het Amerikaanse Cleveland een handvol liedjes op het huwelijk van Ellen DeGeneres en Portia de Rossi.

De 40-jarige performer deelde eerder al het podium met onder andere Sheryl Crow, Tori Amos en The Script. In Europa stak hij zijn neus aan het venster met ‘I’d rather be with you’, een nummer uit het album ‘Simple Times’ uit 2008. Begin 2015 verscheen ‘Onward and Sideways’ met daarop het vrolijke ‘Beautiful Day’, een duet met Sheryl Crow. Het album staat centraal tijdens zijn passage in de Arenberg.

Zin om het concert gratis bij te wonen? Dat kan, GvA gooit vijf duotickets in de prijzentrommel. Stuur vandaag, vrijdag, tussen 13 en 14u een mailtje naar win@greenhousetalent.be en maak kans op zo’n duoticket. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Praktisch

Op 6/05 (20.15u) in de Antwerpse Arenberg. www.arenbergschouwburg.be

Tips om te Doen!