ETU Sprint Triatlon trekt  zaterdag door Wuustwezel

Foto: Neel Vermeiren

ETU Sprint Triatlon trekt zaterdag door Wuustwezel

Print
Wuustwezel - Na het verpletterende succes van de ETU Sprint Triatlon van Wuustwezel in 2017 komt er een vervolg in 2018.

Op zaterdag 23 juni staat Wuustwezel  in het teken van triatlon. De wedstrijd valt tussen andere Europese wedstrijden zoals de WorldCup in Antwerpen en de ETU Cup in Holten. Daarom komen ook toppers naar Wuustwezel.

De ETU Sprint triathlon in Wuustwezel zal deel uit maken van het Europese circuit in 2018. Na een zeer succesvolle eerste editie besliste de organisatie om er dit jaar weer één groot, internationaal feest van te maken. Dit jaar schuift de ETU van Wuustwezel enkele weken naar voren op de internationale kalender. Op zaterdag 23 juni 2018 zullen de vrouwen en mannen hun beste beentje voor zetten in Wuustwezel. Omstreeks 18 uur duiken de vrouwen in het water. De heren zullen starten omstreeks 20 uur. Het fiets- en loopgedeelte zal opnieuw in het centrum van Wuustwezel plaatsvinden. Beide wedstrijden zijn over de sprint afstand en zullen dus beslist worden in het 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Marten Van Riel is de plaatselijke topfavoriet.

Voor verkeershinder en omleidingen kan je de site https://www.wuustwezel.be/verkeershinder-op-zaterdag-23-juni raadplegen.

 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio