© Nicole Verstrepen

Putse Facebookpagina viert 5000ste lid

De Facebookpagina 'Ge zijt van Putte aan de grens als...' heeft de kaap van 5000 leden genomen. Het 5000ste lid is Kim Robben (32). Zij kreeg een waardebon van 25 euro, gesponsord door het echtpaar Zhou van Chinees restaurant Tin Sing.

Nicole Verstrepen

De Facebookpagina wordt beheerd door André Jansen en Sien Hoppenbrouwers. André Jansen startte vorig jaar met het medebeheer. Hij zet regelmatig fotoalbums online. Omer Cleiren zorgt dat er van tijd tot tijd een leuk filmpje verschijnt.

"Ik ben na een periode van zes maanden terug op Facebook gegaan. Ik was even klaar met het sociaal medium. Maar nu ik terug online ben op Facebook, vind ik het fijn om lid te zijn van Putte aan de grens. Er wordt vandaag gelukkig niet meer zoveel geklaagd. Het is leuk om te zien wat er vandaag gebeurt in Putte en hoe het vroeger was", vertelt Kim, die de waardebon in ontvangst nam samen met haar zoontje Valerio.

André Jansen staat links op de foto. Sien Hoppenbrouwers was bij de uitreiking van de waardebon niet aanwezig.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio