Burgerdialoog met EU-commissaris voor landbouw Phil Hogan

Foto: Provincie Antwerpen

Burgerdialoog met EU-commissaris voor landbouw Phil Hogan

Print
Wuustwezel - Op maandag 26 maart om 20 uur in GC Kadans geeft de Europees Commissaris voor Landbouw, Phil Hogan inzicht in de toekomstplannen van de Europese Unie voor landbouw en platteland.

Hierna is het tijd voor een dialoog met het publiek. Stel je vraag aan Phil Hogan of aan het panel van experten uit Vlaanderen en Nederland. Zo schuiven Hans Huijbers van ZLTO, Pieter Verhelst van de Boerenbond, Joris Relaes van Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) en Kirsten Haanraads van Natuurmonumenten aan. Journalist Lukas De Vos modereert. De speech van Phil Hogan is in het Engels, maar je kunt met een koptelefoon dit ook in het Nederlands beluisteren. Het panelgesprek is in het Nederlands. Wie erbij wil zijn, reserveert op tijd een zitplaats. Dat kan via de website www.popupeuropa.be.

Phil Hogan is een Iers politicus die sinds 2014 Europees Commissaris is. @PhilHoganEU @EUAgri  In april 2018 wil hij zijn nieuwe beleidsmaatregelen voorstellen in het Europees parlement. Hij benadrukt dat landbouwers voldoende betaald moeten worden voor hun producten en dat niet de grote bedrijven met de winsten mogen gaan lopen.

Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen, in samenwerking met Gemeente Wuustwezel om Europa dichter bij de burger te brengen. Pop up Europa werd eind 2017 bekroond met de EU Public Communication Award, voor beste EU-campagne door het Comité van de Regio`s. http://www.popupeuropa.be/wuustwezel.

Voor dit event zijn een aantal veiligheidsmaatregelen genomen om een goed en veilig verloop te garanderen. Registreer voor elke persoon een plaats via de website. Neem uw identiteitskaart mee, laat grote rugzakken liever thuis en wees op tijd aanwezig om rijen aan de ingang te voorkomen. De deuren openen om 19 uur.  

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio