Theater 'Nagels met Koppen' maakt schitterend debuut

Foto: Nicole Verstrepen

Theater 'Nagels met Koppen' maakt schitterend debuut

Print
Kapellen - In het Zilverheem vond vrijdagavond de eerste voorstelling plaats van het nieuwe theatergezelschap 'Nagels met Koppen'. 'Met het mes op tafel' is het eerste stuk van de hand van Danny Nagels. De Kapellenaar zat er 'boenk op'!

De ontlading was groot op het podium toen aan het eind van de avond het applaus weerklonk. Zowel bij een aantal acteurs als bij een aantal medewerkers werd een traantje weggepinkt. 

De voorbije maanden was dan ook hard gewerkt aan de voorstelling, uren en uren repetitie zijn eraan vooraf gegaan, tot elk detail klopte, tot elke timing tot op de nanoseconde juist zat.

Het publiek was laaiend enthousiast.

Toegegeven, in toneelschrijver Jack Staal heeft Danny Nagels een goede leermeester gehad. Hij schitterde als acteur in tal van diens stukken. Maar dan moet je het toch maar doen, zelf een theatervoorstelling op papier zetten. Nagels is volledig in zijn opzet geslaagd. 'Met het mes op tafel' is een tragikomedie, in de juiste zin van het woord. Het was de hele avond lang lekker lachen, maar af en toe kon je een speld horen vallen in de zaal.

Danny Nagels spreidde ook op het toneel zijn heerlijke acteertalent tentoon en ook Maria Lens, Johnny Snelders, Rita De Brie, Peter Coens, Guido Bruyenne en 'nieuwelingen' Ise Boon en Ian Cassauwers zetten een ijzersterke prestatie neer. De technische en andere medewerkers van 'Nagels met koppen' toverden het Zilverheem om tot een gezellige theaterzaal en foyer.

Ook de regie nam Danny Nagels voor zijn rekening.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio