Scholeninfobeurs beleeft 30ste editie

Foto: Katholiek Secundair Onderwijs Mosa-Rt

Scholeninfobeurs beleeft 30ste editie

Print
Wuustwezel - De vriendenkring van Gemeenteschool De Wissel organiseert dinsdag 20 februari traditiegetrouw haar scholen-infobeurs. (dit jaar de 30ste editie) Deze gaat door in de turnzaal van de school, Hagelkruis, tussen 18.00 en 21.00 uur.

Alle middelbare scholen van de onmiddellijke omgeving worden hierop uitgenodigd. Ze krijgen allen een zelfde standplaats toegewezen waar zij informatie kunnen verstrekken over de school, haar afdelingen, haar structuur, de verbindingsmogelijkheden qua vervoer. Het is de bedoeling van de vriendenkring dat hier objectieve informatie wordt verstrekt aan de geïnteresseerde ouders en leerlingen. U krijgt hierdoor de mogelijkheid zich te informeren over de school waar uw kind volgend jaar kan of zou gaan. De beurs past in het project: “Op stap naar het middelbaar”, waarin leerkrachten, leerlingen en ouders deze overstap samen zo goed en onderbouwd mogelijk te maken.

 Zesdejaars

Deze beurs wordt georganiseerd voor ouders en leerlingen van de zesde leerjaren van de ganse gemeente Wuustwezel ( Gooreind, Braken, Sterbos, Loenhout en centrum) en omstreken (Brecht, Essen en Kalmthout). Zij staat ook open voor alle geïnteresseerden.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio