Boerenmarkt met LG en KVLV in Loenhout

Foto: Neel Vermeiren

Boerenmarkt met LG en KVLV in Loenhout

Print
Wuustwezel - Tijdens de Dag van de landbouw op zondag 17 september organiseert de Landelijke Gilde en KVLV Loenhout voor de 32e maal de boerenmarkt.

Deze jaarlijkse markt staat in het teken van de regionale producten die op de Noord-Kempische gronden worden geteeld. Zij worden van 9 tot 13 u te koop aangeboden.Tevens maken LG en KVLV van deze dag een waarachtige boerenmarkt.  Je kan er o.a. een demonstratie “figuurzagen met een kettingzaag” bewonderen. Extra dit jaar is een  kleinveeweide met hierin aaibare dieren. Kinderen lopen tussen deze neerhofdieren en kunnen ze zonder gevaar aaien.

Naar jaarlijkse gewoonte worden ook de oldtimer-tractoren van stal gehaald. Deze met liefde verzorgde machines, kan je op de markt bewonderen. Voor de kinderen wordt een kindermarkt voorzien waar zij hun oude spullen kunnen slijten aan een kindvriendelijk prijsje. De KLJ- zorgt voor de kinderanimatie. Geen boerenmarkt zonder “spek en eieren”. Hiervoor kan je terecht in de tent waar je tussendoor een babbeltje kan slaan met familie, vrienden of buren.

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio